Αναζήτηση
greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
    Menu Κλείσιμο

    Πολιτική Επιστροφών

    Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.armycamp.gr προϊόντα που ανήκουν στην γκάμα των προϊόντων που έχετε επιλέξει έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία σας εντός 2 ωρών το πολύ γιατί συνήθως εκτελούμε άμεσα την αποστολή των παραγγελιών μας ,για να επιτύχουμε παράδοση εντός 24-48 ωρών στον πελάτη μας εντός Ελλάδος . 

    Έχετε 7 μέρες για να αλλάξετε γνώμη
    Αν έχετε οποιοδήποτε επιφύλαξη ή αμφιβολία για την αποστολή της παραγγελίας συστήνεται να μας το κοινοποιήσετε πριν την αποστολή της για να κουβεντιάσουμε και να διαλευκάνουμε τις τυχόν επιφυλάξεις σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας σας με την απόδειξή σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα ή το καταθετήριο της τραπεζικής σας κατάθεσης ). Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και να τα επιστρέψετε με μία επιπλέον χρέωση. Η χρέωση για τη μεταφορά επιστροφής των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων και βαρύνει τον καταναλωτή.
    Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε σ την εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier). Απαιτείται να τυλίγεται την συσκευασία εξωτερικά με χαρτί περιτυλίγματος ή με νάϋλον .

    Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών τότε η Armycamp δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.
    Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

     

    Για αποστολές εξωτερικού δεν γίνονται δεκτές επιστροφές .


    Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων
    Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα διατραπεζικά έξοδα μας βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα .

    Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους καθώς και εφόσον τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς/courier και παραληφθούν από το Armycamp. 

    Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης
    Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

    α) την προμήθεια αγαθών η τιμή των οποίων εξαρτάται από διακυμάνσεις της χρηματαγοράς τις οποίες δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης
    β) την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή σαφώς εξατομικευμένων ,π.χ ραφή έτοιμης στολής κατά παραγγελία ,ονόματα ,διεμβολές μεταλλίων κ.α .
    γ) την προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία

     

    Πολιτική επιστροφών καταστήματος

    Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του armycamp πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.)

    Λυπούμαστε, αλλά δεν δεχόμαστε επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες (π.χ. ραφή στολών ,ονόματα ,διεμβολές  κτλ.), όπως και κάθε προϊόν που έχει τροποποιηθεί/πλυθεί/χρησιμοποιηθεί/βαφτεί. Δεχόμαστε επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων που διαπιστώθηκαν έτσι κατά την παραλαβή τους από τον καταναλωτή και ειδοποίησαν εντός 1-2 ημερών το Armycampστο τηλ. 210 53.26.379 ή στο 210 58.10.513 τις ώρες λειτουργίας μας όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Δυνατότητα αποστολής e-mailστο [email protected] .Στην τελευταία περίπτωση επιβαρυνόμαστε εμείς τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος .