Αναζήτηση
greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
    Menu Κλείσιμο

    Σχετικά με μας

     

    Η επιχείρηση Armycamp ξεκίνησε την δραστηριότητά της στον χώρο της εμπορείας στρατιωτικών ειδών το 1991 από το Γεώργιο Φ. Σακκά στην παρούσα έδρα της στο Χαϊδάρι (έμπροσθεν της εισόδου των στρατοπέδων ΚΕΒΟΠ- ΚΕΒΔ). Στη δεύτερη δεκαετία της δράσης της η επιχείρηση πέρασε στην δεύτερη γενιά της οικογένειας (Φίλιππος & Σταύρος Σακκάς) και επεκτάθηκε με επιτυχία σε όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

    Στο καινούργιο κατάστημά μας  από το 2006 πασχίζουμε καθημερινά για την εξυπηρέτησή σας με γνώμονα την διατήρηση της πατροπαράδοτης σχέσης εμπιστοσύνης με τους παλιούς και νέους μας πελάτες. Η ιδανική συσχέτιση τιμής και ποιότητας των προϊόντων μας αποτελεί καθημερινό μέλημά μας. Η επιχείρηση αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες φέρνει στην διάθεσή σας προϊόντα (αξεσουάρ) από χώρες της Ε.Ε ,των Η.Π.Α και της Άπω Ανατολής με ανεξάρτητες μεμονωμένες εισαγωγές, άρα χωρίς μεσάζοντες και προσαυξήσεις στο κόστος, ώστε να διαθέτει κατά αποκλειστικότητα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδανικές τιμές. Στο τμήμα Χονδρικής πώλησης διαθέτουμε επίσημα στην Ελλάδα Αμερικάνικα Άρβυλα ORIGINAL SWAT USA ,Πιστολοθήκες FOBUS ISRAEL και στη λιανική VEGA HOLSTERS ITALY ,CONDOR USA ΓΙΛΕΚΑ-ΘΗΚΕΣ, 5.11 ΣΑΚΙΔΙΑ ,HELIKON-TEX ΡΟΥΧΙΣΜΟ,WITH-ARMOUR μαχαίρια,Χειροπέδες & Γκλόμπ πτυσόμενα Αστυνομίας 

     
     

    Παράλληλα, το Armycamp αναθέτει σε επιλεγμένες ελληνικές βιοτεχνίες τη δημιουργία στολών, υποκαμίσων, πηλικίων, με υφάσματα αυστηρώς υπηρεσιακά και σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές των στρατιωτικών κανονισμών περί στολών και με πατρόν που ταιριάζουν απόλυτα στον ελληνικό σωματότυπο. Στο πελατολόγιό του Armycamp συγκαταλέγονται οι απόφοιτοι των Στρατιωτικών Σχολών, στελέχη των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες ,οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εταιριών security - maritime,οι άνθρωποι που αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες και την μακρά διαβίωση στην ύπαιθρο.