Αναζήτηση
greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Menu Κλείσιμο

  Τρόποι Αποστολής

  Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελλάδος , της Κύπρου,της Ευρωπαϊκης Ένωσης και τρίτων χωρών. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών της επιλογής σας( ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ , ACS ,  COURIER CENTER )  σε μία ή δύο ημέρες το πολύ. Η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ κατα κανόνα για κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές  . Δυσπρόσιτες περιοχές δεν εξυπηρετεί η ACS . 

  Το κόστος αποστολής-αντικαταβολής διαμορφώνεται μεσοσταθμικά στα 6,00 € μέχρι 2 κιλά για τις πόλεις και τις περιοχές όπου υπάρχουν καταστήματα ACS και στα 6,00 € με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα-δυσπρόσιτες περιοχές (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία μεγέθους συσκευασίας μιας κούτας Αρβυλών. Νέα συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική ,Αποστολή-αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα βάρους μέχρι 2 κιλά με μόνο 5,00€ .Συμπεριλαμβάνονται και δυσπρόσιτες περιοχές με χρόνο παράδοσης 3-5 ημέρες. Ειδικό καθεστώς ελάχιστης τιμολόγησης ισχύει για την ΑΘΗΝΑ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ) με COURIER CENTER  αποστολή-αντικαταβολή στα 4,50€ .Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από συνεννόηση τηλεφωνική ή με e-mail με το τμήμα παραγγελιών της Armycamp. Ειδικό καθεστώς ελάχιστης τιμολόγησης ισχύει για την ΚΥΠΡΟ ,περίπου στα 20,00 €  με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για αντιστοιχου μεγέθους δέμα. Καθεστώς ελάχιστης τιμολόγησης για τις χώρες της Ε.Ε με DHL 25,00€ . Αποστολές προς τρίτες χώρες γίνεται κατόπιν συνεννόησης με EMS .Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας χωρίς όμως χρονοτριβή . Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποδοχή από μέρους σας του κόστους μεταφοράς θα θεωρείται δεδομένη.Επιστροφές και αλλαγές επιβαρύνουν αντιστοίχως τον πελάτη με ισόποσα έξοδα εντός Ελλάδος .Επιστροφές από χώρες της Ε.Ε δεν γίνονται .

  Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής.
  Η Armycamp, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-2 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι άμεση. Με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές της Armycamp ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην παραγγελία. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.